“The cutest baby” Exhibition 2014

Fotografia castigatoare a “The cutest baby” Exhibition este cea cu numarul 74 – Andrei Rosu, un scump tigrisor.

Felicitari Andrei. Te asteptam la sediu pentru premiere.

Multumim tuturor copiilor participanti, cu totii ati fost adorabili. A iesit o expozitie pe cinste :)

the cutest baby exhibition

Greenwich Summer Show 2014


Greenwich Summer Show 2014

Va asteptam cu drag la spectacolul de sfarsit de an la Greenwich School. Acesta va avea loc in zilele de joi 26 iunie 2014, respectiv vineri 27 iunie 2014, cu incepere de la orele 18:00, la sala de spectacole a Liceului de Arte “Marin Sorescu” din Craiova, din strada Tabaci nr. 4 (intre Casa Armatei si Spitalul nr 1). Fiecare copil a primit deja cate o invitatie, valabila pentru maxim 4 persoane (inclusiv copilul).

IMPORTANT!!! 

Va rugam nu uitati ca in zilele de joi 26 iunie si vineri 27 iunie, nu se vor tine cursuri de limba engleza la Greenwich School, deoarece intregul nostru staff va fi mobilizat in organizarea evenimentului mai sus amintit. Multumim si va asteptam.

     Daca doriti si alte detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Greenwich Summer School Programme 2014 & Cambridge Exams la Greenwich School

logo-summer-school-2014Asa cum obisnuim in fiecare vara, si anul acesta, in lunile iulie si august, la Greenwich School este Summer School Programme 2014. Vom invata limba engleza intr-un cadru destins si relaxat, in care predomina atmosfera de vacanta si lectiile de engleza se transforma in scurte aventuri de neuitat. Cursantii deja inscrisi la Greenwich School, au prioritate la inscrierea in acest program. Atentie! Locurile sunt limitate.

logoGS_MEDIUM    Addvantage logo4

Totodata, cursantii participanti la examenele Cambridge de pe 26 iulie 2014, vor urma pregatirea intensiva pentru examinare in perioada 30 iunie – 25 iulie 2014, pe durata a 4 saptamani de curs.

Puteti obtine mai multe informatii la receptia scolii, unde veti gasi si formularele de inscriere.

Va asteptam cu drag! :)

 

May 1st and 2nd 2014

may1In zilele de joi 1 mai si vineri 2 mai 2014, programul cursurilor de limba engleza la Greenwich School nu va suferi modificari. Cursurile se vor sustine de la orele stabilite anterior. Va asteptam cu drag la cursuri, pentru noi aventuri in limba engleza. :)

GSE Spring Break 2014

Anul acesta, vacanta de primavara la Greenwich School, va fi situata in perioada luni 14 aprilie 2014 –  marti 22 aprilie 2014 inclusiv. Ne vom revedea la cursuri miercuri 23 aprilie 2014, in program normal.

GSE_Spring_Break

Intregul colectiv Greenwich School, va ureaza o primavara frumoasa si plina de caldura. Gse_lady-bug

Cambridge Exams July 2014 at Greenwich School

IMPORTANT!

In acest an, examenele Cambridge la Greenwich School vor avea loc Sambata, 26 iulie 2014.

Au inceput deja inscrierile pentru aceste examene. Mai multe informatii la secretariatul scolii.

Greenwich School este Bronze Member in programul Addvantage de la British Council.


Addvantage logo4

 

 

 

GSE Mission

Here, at Greenwich School, we are working on motivating children throughout the planned activities, in order to achieve the highest level of competence in English learning, avoiding stress, anxiety or boredom that can interfere in day to day lessons.

Gse_Chart

Learning English through fun, through play and challenging activities will help children in developing their skills, in discovering and inventing life their own way, inside their own universe.

We are proud of having happy and motivated students, who are attending English lessons with joy and who are looking forward to learning as quickly as possible.

GSE_FMA

—————————————————————————————————————–

“Each time one prematurely teaches a child something he could have discovered himself, that child is kept from inventing it and consequently from understanding it completely”.gse_jpJean Piaget – “the great pioneer of the constructivist theory of  knowing”

——————————————————————————————————————–

 

Comunicat Greenwich School

stavgse
Dorim sa va anuntam ca in acest moment mai exista cateva locuri disponibile la cursurile de limba engleza oferite de Greenwich School, in grupele formate recent.
Acestea sunt pentru:
-          Clasa pregatitoare (clasa zero), incepatori;
-          Clasa a II-a, incepatori (ambele cursuri – gramatica & vocabular si conversatie).
Pentru detalii suplimentare si inscrieri, va rugam apelati numarul:
0766/399.300 – Octavian Dediu.

Christmas through our children’s eyes.

O parte din copiii de la Greenwich au fost intrebati despre Craciun. Aflati parerile lor in engleza, formulate pe loc, fara a avea idee despre intrebarile ce urmau a fi adresate.

Christmas Card competition 2013 results.

Castigatoarele concursului de felicitari 2013 sunt Ingrid Ciontescu si Cristina Capruciu! Felicitari fetelor! Totodata, felicitam toti participantii care au muncit sa realizeze felicitari creative si pline de culoare!

Va asteptam la cursuri, cu forte noi, incepand cu data de 6 ianuarie 2014.

Merry Christmas and a Happy New Year !

ingr_gse

 

crst_gse

Happy Holidays !

Vacanta de iarna la Greenwich School anul acesta, va coincide cu cea din invatamantul de stat si anume: 21 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014. Intreg colectivul G.S.E. va ureaza Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si de impliniri. Ne vom revedea la cursuri pe 6 ianuarie 2014. La multi ani!

chr_hld_gse_2013

Halloween pumpkin carving contest 2nd edition :)

A inceput a doua editie a concursului de cioplit dovleci “HALLOWEEN PUMPKIN CARVING CONTEST“.

     Pentru a aduce dovleacul participant la concurs, va asteptam cu mic, cu mare in saptamana 21-25 Octombrie inclusiv. Toti dovlecii adusi la sediul nostru din strada Pandurilor numarul 6B, Craiova, apartinand cursantilor Greenwich School, vor fi fotografiati, iar fotografiile, vor fi expuse in scoala, pentru ca cel mai infricosator dovleac sa poata fi votat. Perioada dedicata votarii ca fi: 28-31 Octombrie inclusiv. Castigatorul va primi un premiu surpriza :)

Scary Halloween! ;)

Halloween 2013 poster Greenwich School