The Cutest Baby Competition 2015

Castigatorul concursului “The Cutest Baby Competition 2015” este Darius Gue, care a fost cel mai dragut bebelus de anul acesta, intr-o o fotografie in care a fost surprins in timp ce se afla in urmarirea furnicilor. Felicitari Darius si felicitari tuturor participantilor la aceasta competitie. Ati fost foarte haiosi si ati adus cate un zambet pe fetele vizitatorilor expozitiei de anul acesta. :)

The Cutest Baby Competition 2015

Greenwich Earth Day Competition 2015

Dorim sa anuntam cu drag castigatorul competitiei de proiecte ecologiste “Earth Day Competition 2015” la Greenwich School.

Proiectul care a atras cel mai mult atentia in randul copiilor a fost numarul 5, dragutul pinguin realizat de Olivia Bondoc. Felicitari Olivia, te asteptam la sediu cu o surpriza placuta.

Multumim tuturor participantilor la acest concurs pentru spiritul ecologist, pentru ingeniozitatea cu care au imbinat materialele reciclabile si pentru originalitatea de care dau dovada cu fiecare ocazie.

MAKE EARTH DAY EVERY DAY!

WP_20150501_030WP_20150501_028WP_20150501_031WP_20150423_017WP_20150423_014

Pregatiti-va copilul pentru un viitor stralucit alaturi de Cambridge English

Din seria “Prepare your child for a bright future”, Cambridge English a lansat un filmulet plin de insemnatate, pe care va invitam sa-l urmariti mai jos:

Happy 3rd Anniversary Greenwich School

In toata lumea merge-o veste,

Greenwich School sarbatoreste,

Trei ani de la infiintare !

Cu sampanie si baloane.

__________

Speram ca toti copilutii,

Parintii si bunicutii

Sa se bucure cu noi,

De ani multi si toti de soi.

__________

De momente mai frumoase,

De examene pompoase,

Cambridge si-altele ca ele

Sa ni se para-usurele.

__________

Pe strada sau pe faleza,

Sa gandim doar in engleza

La disco sau la un vals,

“We speak English like Prince Charles”.

__________

Greenwich School va multumeste,

Si speram ca reuseste

Sa-mprastie accentul ”British”

Si lucruri noi “only in English”!

 

GSE 3RD ANNIVERSARY

 

Greenwich School a implinit  3 ani.

Intreaga echipa GSE multumeste tuturor cursantilor si parintilor deopotriva pentru frumoasa colaborare de pana acum. Impreuna am reusit lucruri minunate si este doar inceputul unei frumoase aventuri.  Happy Anniversary GSE!

 

_________________________________________________________________________

Valentine’s Day 2015 @ Greenwich School

Si anul acesta la Greenwich am impartit iubire si sentimente frumoase in cadrul celei mai roz saptamani din an ;)

Happy Valentine’s Day 2015!

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14

The Cambridge English Scale – noul mod de comunicare a rezultatelor la examenele Cambridge

Din ianuarie 2015 se va folosi Cambridge English Scale – o nouă modalitate de comunicare a rezultatelor de la examene, pentru a putea oferi mai multe detalii despre nivelul competențelor candidaților. Mai jos este noua reprezentare a modului de evaluare a rezultatelor (Click pe imagine pentru marire).

cambridge english scale full range

 

Cambridge English Scale reprezintă un set de punctaje folosite pentru transmiterea rezultatelor la examenele Cambridge English si permite o raportare mai detaliată și mai directă a rezultatelor de la examene, totodata venind în sprijinul tuturor celor implicați, respectiv candidați, profesori, universități și oficii de imigrație.

Avantaje

  • Rezultate mai detaliate – candidații primesc câte o notă pentru fiecare competență (Reading, Writing, Listening și Speaking), plus Use of English. Ei vor primi totodată și o notă generală pentru examen, pe baza Cambridge English Scale.
  • Raportare clară și coerentă – rezultatele tuturor tipurilor de examene vor fi bazate pe același sistem de punctare. Notele în baza Cambridge English Scale vor înlocui actualele punctaje standard și profil al candidatului.
  • Rezultate ușor de comparat – armonizarea examenelor cu sistemele CEFR (în limba engleză), IELTS (în limba engleză) și între ele este evidentă. Rezultatele în baza acestor punctaje oferă totodată o mai bună apreciere a progreselor făcute de candidați de la un examen la altul.

Mai jos puteti viziona un filmulet de prezentare in detaliu a Cambridge English Scale.

Cursantii Greenwich School la Concursul Național Interdisciplinar ,,LA SCOALA CU CEAS”, Ediția a XVIII-a; 16-18 ianuarie 2015

Dorim sa felicitam prezenta si rezultatele exceptionale ale cursantilor Greenwich School, de la concursul national interdisciplinar  “LA SCOALA CU CEAS”, – Sectiunea de Limba Engleza, concurs tinut la sediul scolii “Take Ionescu” din Rm. Valcea.

Bogdan Rotaru a obtinut punctajul maxim pe tara (100 de puncte) si a fost premiat si medaliat ca si marele castigator al concursului de catre oficialii Consiliului Local Valcea.

WP_20150120_001

Au mai obtinut rezultate remarcabile si urmatorii cursanti ai Greenwich School:

  • Teodora Toma – Locul I, cu 99 de puncte,
  • Mihai Cealicu – Locul al II-lea, cu 98 de puncte,
  • Iulia Tuculanu – Locul al III-lea, cu 94 de puncte,
  • Ada Tatulescu – Mentiune, cu 93 de puncte,
  • Ioana Poescu – Mentiune, cu 87 de puncte,
  • Teodora Nadolu – 82 de puncte,
  • Theodor Balan – 81 de puncte.

Simpla participare la un concurs national este un castig, dar daca aceasta este si incununata cu obtinerea de rezultate remarcabile, nu face decat sa ne bucure enorm si sa ne motiveze sa ne autodepasim cu fiecare lectie petrecuta la Greenwich School.

Felicitari tuturor participantilor. Sunteti niste copii minunati. :)

Greenwich Christmas Card Competition 2014

Felicitari celor doi castigatori ai “Greenwich Christmas Card Competition 2014”!

La sectiunea “under 8 years old”, castigatoarea de anul acesta este Daria Negrea, iar la sectiunea “8 years old+” castigatorul de anul acesta este Andrei Mogoi.

Dorim totodata sa felicitam toti participantii la acest minunat si colorat concurs, pentru ingeniozitatea si creativitatea de care au dat dovada in realizarea lucrarilor.

Pentru noi, cei din public, a fost o experienta minunata parcurgerea wall-ului de prezentare, si negresit, fiecare participant este un castigator, prin distractia si voia buna care au insotit fiecare etapa de realizare a proiectelor.

CCC2014GSE

Winter time at Greenwich School

************************************************************************************************     Distractia si atmosfera sarbatorilor de iarna si-au facut simtite prezenta si anul acesta la Greenwich.  Multe jocuri noi, multe activitati in premiera, lectii tematice de neuitat. Toate acestea intr-un cadru special, plin de culoare si de caldura, asa cum mereu se vor gasi la Greenwich School.

HoHoHo, English is so much fun! :) *************************************************************************************************

eggr5455 fwefwk14 gerger516 dgbhsdgbd525 fggr165 jdtjt6546 sgdfklm216 gsjvdf55 vkjanksd54 rhrth5645

“The cutest baby” Exhibition 2014

Fotografia castigatoare a “The cutest baby” Exhibition este cea cu numarul 74 – Andrei Rosu, un scump tigrisor.

Felicitari Andrei. Te asteptam la sediu pentru premiere.

Multumim tuturor copiilor participanti, cu totii ati fost adorabili. A iesit o expozitie pe cinste :)

the cutest baby exhibition

Greenwich Summer Show 2014


Greenwich Summer Show 2014

Va asteptam cu drag la spectacolul de sfarsit de an la Greenwich School. Acesta va avea loc in zilele de joi 26 iunie 2014, respectiv vineri 27 iunie 2014, cu incepere de la orele 18:00, la sala de spectacole a Liceului de Arte “Marin Sorescu” din Craiova, din strada Tabaci nr. 4 (intre Casa Armatei si Spitalul nr 1). Fiecare copil a primit deja cate o invitatie, valabila pentru maxim 4 persoane (inclusiv copilul).

IMPORTANT!!! 

Va rugam nu uitati ca in zilele de joi 26 iunie si vineri 27 iunie, nu se vor tine cursuri de limba engleza la Greenwich School, deoarece intregul nostru staff va fi mobilizat in organizarea evenimentului mai sus amintit. Multumim si va asteptam.

     Daca doriti si alte detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Greenwich Summer School Programme 2014 & Cambridge Exams la Greenwich School

logo-summer-school-2014Asa cum obisnuim in fiecare vara, si anul acesta, in lunile iulie si august, la Greenwich School este Summer School Programme 2014. Vom invata limba engleza intr-un cadru destins si relaxat, in care predomina atmosfera de vacanta si lectiile de engleza se transforma in scurte aventuri de neuitat. Cursantii deja inscrisi la Greenwich School, au prioritate la inscrierea in acest program. Atentie! Locurile sunt limitate.

logoGS_MEDIUM    Addvantage logo4

Totodata, cursantii participanti la examenele Cambridge de pe 26 iulie 2014, vor urma pregatirea intensiva pentru examinare in perioada 30 iunie – 25 iulie 2014, pe durata a 4 saptamani de curs.

Puteti obtine mai multe informatii la receptia scolii, unde veti gasi si formularele de inscriere.

Va asteptam cu drag! :)

 

May 1st and 2nd 2014

may1In zilele de joi 1 mai si vineri 2 mai 2014, programul cursurilor de limba engleza la Greenwich School nu va suferi modificari. Cursurile se vor sustine de la orele stabilite anterior. Va asteptam cu drag la cursuri, pentru noi aventuri in limba engleza. :)

GSE Spring Break 2014

Anul acesta, vacanta de primavara la Greenwich School, va fi situata in perioada luni 14 aprilie 2014 –  marti 22 aprilie 2014 inclusiv. Ne vom revedea la cursuri miercuri 23 aprilie 2014, in program normal.

GSE_Spring_Break

Intregul colectiv Greenwich School, va ureaza o primavara frumoasa si plina de caldura. Gse_lady-bug

Cambridge Exams July 2014 at Greenwich School

IMPORTANT!

In acest an, examenele Cambridge la Greenwich School vor avea loc Sambata, 26 iulie 2014.

Au inceput deja inscrierile pentru aceste examene. Mai multe informatii la secretariatul scolii.

Greenwich School este Bronze Member in programul Addvantage de la British Council.


Addvantage logo4