Ne indreptam cu pasi repezi catre examenele Cambridge!

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, Greenwich School colaboreaza cu institutii importante din Romania. Pentru procesul de examinare CAMBRIDGE ENGLISH Language Assessment, GSE colaboreaza cuBritish_CouncilNe aflam pe ultima suta de metri in ceea ce priveste procesul de inscriere la examenele Cambridge din acest an. Ne vom indrepta cu pasi repezi spre celelalte etape ale acestui proces si spre rezervarea datei examenului. Intentionam ca aceasta data sa fie undeva la sfarsitul lunii iulie 2013, dupa ce vom parcurge intreaga  programa de studiu a acestui an si vom urma sesiunea de pregatire in vederea examinarii.

Dorim sa comunicam totodata pe aceasta cale, ca data limita pentru depunerea aplicatiilor este: vineri 12 aprilie 2013. Ulterior se vor centraliza listele cu participantii la examen, se vor selecta materialele necesare pentru sesiunea de pregatire in vederea examinarii si se vor parcurge celelalte etape preliminare examenului.

Taxele de examinare percepute de British Council pentru anul 2013 sunt dupa cum urmeaza:

  • 240 Lei pentru examenul Cambridge Young Learners English (YLE) si
  • 320 Lei pentru examenul Cambridge Key English Test (KET)

Nota: Greenwich School nu percepe cursantilor sai nici o taxa pentru examinare, sumele mentionate mai sus se vireaza direct in conturile British Council fiind tarifele standard ce trebuiesc achitate pentru a putea sustine un examen Cambridge la nivelurile mentionate (YLE si KET).

Despre examenele Cambridge:

Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute in lumea intreaga de catre scoli, universitati si angajatori din mediul public si privat. Succesul in sustinerea unui examen Cambridge iti ofera un certificat recunoscut la nivel international, care iti atesta nivelul de limba engleza.

  • YLE (Young Learners English): sunt teste Cambridge pentru copii cu varste intre 8 si 13 ani, la trei niveluri de dificultate: Starters, Movers si Flyers. Aceste teste recompenseaza eforturile copiilor de a invata limba engleza si reprezinta modul ideal de a-i obisnui cu cerintele unui examen international.
  • KET si PET: Aceste doua examene ce apartin seriei principale Cambridge (KET – Key English Test, PET – Preliminary English Test) se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani si reprezinta primele doua niveluri de examinare pentru adulti.

Pentru alte detalii va rugam accesati urmatoarele link-uri:

Alternativ, puteti folosi formularul din sectiunea ”Contact” si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s